HUSGENNEMGANG

Læs her, hvad vi tilbyder og hvordan vi kan hjælpe dig

Husgennemgang før køb eller salg?

Skal du købe hus?
Har du fundet dit drømmehus og vil du sikre dig at du ikke køber katten i sækken? BygXperten kommer ud og gennemgår huset sammen med dig. Vi går også igennem tilstandsrapporten og ser hvilke ting, I skal være opmærksom på.

Det er en stor investering at købe hus og det kan derfor være rigtig godt givet ud at få en ekspert til at kigge huset igennem for dig. BygXperten kan også komme med en oversigt over de udgifter, der vil være ved en evt. renovering af dit nye hus, vægge der skal brydes ned, nyt bad eller køkken, nyt tag eller andre ønsker, som gør at dit nye hjem, bliver som du gerne vil have. Det kan ofte være svært at gennemskue, men BygXperten gør det overskueligt både økonomisk og tidsmæssigt.

Skal du sælge?
Går du med tanker om at sælge dit hus, eller har det været til salg længe, så kan en gennemgang af huset være en rigtig god investering. BygXperten gennemgår huset professionelt, men samtidig også med ”købers øjne”. Vi laver sammen en plan for, hvilke tiltag der kan gøres for at et evt. hussalg kan blive en realitet. Det er ofte en investering, der tjener sig ind igen og fremmer hussalget, så du kan komme videre med dine drømme for dit næste hus.